Dezvoltarea si exersarea limbajului

Princhindeii vor invata sa se exprime corect si armonios in limba romana. Deprinderile bune in ceea ce prieveste limbajul se invata de timpuriu, asa ca aceasta varsta este cea potrivita pentru a pune bazele unei comunicari sanatoase pe mai tarziu.

Limba engleza

Tot in cadrul activitatilor legate de limbaj si comunicare, cei mici isi vor dezvolta primele lor capacitati de a invata o limba straina. Stim cu totii cat este de importanta aceasta pentru viitorul lor, de aceea am ales engleza. Veti fi placut impresionati sa descoperiti ca ce mici vor deprinde inca de pe acum un bagaj consistent de cuvinte.

Dezvoltarea gandirii matematice

Gandirea logica si stiintifica se dezvolta si ea de timpuriu daca este antrenata cum trebuie. Educatorii nostri sunt pregatiti cu mici experimente si explicatii pentru ca prichindeii sa inteleaga mai usor arida matematica. Rezultatele vor fi simtite mai tarziu, la scoala, cand "bobocii" vor avea rezultate atat de bune.

Cunoasterea mediului

Cum arata o ciuperca? Dar care este diferenta dintre un urs si un cerb? Sunt intrebari simple pentru noi, adultii. Micutii, insa, de abia acum descopera fascinanta lume a plantelor si animalelor. Daca mai adaugam la aceasta si lectiile in er liber, stim cat de bine se vor simti cei mici in timpul orelor de cunoastere a mediului.

Educatie pentru societate

Caracterul este zestrea morală cea mai preţioasă a omului, „energia ascunsă şi statornică a voinţei, care dinamizează şi inspiră gândul, determinând atitudinea şi comportamentul moral şi social” – după cum afirma Lacordaire. Straduindu-ne sa fim pentru copiii nostri un model moral cat mai bun, vom pune o piatra la temelia societatii de maine.

Dezvoltarea simtului estetic si creativ

Urechea muzicala si aplecarea catre artele plastice poate fi descoperita de timpuriu. Indemanarea si priceperea fiecaruia se dezvolta prin exercitiu, energia celor mici fiind canalizata de educatori in directia in care este inzestrat copilul.

Lucru manual & Gospodarie

Indemanare si pricepere - asta isi doreste orice parinte de la copilul sau. Fetitele se vor antrena in A-B-C-ul gospodariei, iar baieteii vor deprinde primele notiuni de lucru manual. Viitorii mesteri aici se nasc!

Educatie fizica

 

Incredibila energie a celor mici va fi canalizata in timpul orelor de educatie fizica de catre educatorii nostri. Totul pentru ca ei sa se dezvolte armonios si fericiti.

Activitati extrascolare

Impreuna cu prietenii si colegii sai de grupa, micutul tau va putea participa la o multime de programe si activitati special organizate. Vom vedea spectacole de teatru sau circ, vom face impreuna ecursii de neuitat sau vom merge la Circ, la Zoo ori la Gradina Botanica. Si, bineinteles, nu vor lipsi serbarile - orice ocazie este buna sa ne bucuram impreuna.